A rózsakvarcot a szeretet, a szerelem köveként tartják számon. Már ránézésre is békét, kedvességet, harmóniát sugároz. Az ókortól kezdődően a szív segítőjeként tisztelték. Színe a fehéres rózsaszínen át a sötétebb rózsaszínig terjed. Erősebb fénytől érdemes óvni, mert kifakulhat. Segít a párkapcsolati problémák megoldásában, de az egyedülállók is megtalálhatják általa a szerelmet!

A rózsakvarc a szívcsakra működésére van kedvező hatással, ezért nyakláncon medálként hordva segít az érzelmi problémák megoldásában, megbocsátásra, elfogadásra ösztönöz. Használata esetén az ember nyitottabbá válik a művészi, szép dolgokra, a harmóniára, alkotóerőt kelthet életre.

Nagyon jó hatással van a szív, ér és a nemi szervrendszerre is. Terméketlenség esetén is sikerrel alkalmazhatjuk.

A rózsakvarc a finom rezgésein keresztül nagyon pozitív hatással van a gondolatainkra, ezáltal a teremtő erőnkre is. Ékszerként viselve növeli az akaraterőt, rendezi az érzelmeket, erősíti az önbizalmunkat. Támogatja a romantikát  és az empátiát, harmonizálja a mindennapokat. A hálószobában tartva , kielégítőbb és gyönyörtelibb intim perceket ajándékoz, az érzelmeket és a testi örömöket fokozza és egyensúlyban tartja.

Érzelmi problémák esetén használjuk ékszerként, vagy valamilyen formában hordjuk magunknál, mindenképpen auránkon belül. Fizikai problémák esetén tisztítás után tegyük a szívcsakrára, majd tartsuk ott legalább fél órán keresztül. Közben szóljon halk, lágy meditatív zene. Használhatunk füstölőt, vagy nyugtató hatású illóolajat is.

A rózsakvarc
Értékeld!