Kristálygyógyászat

A kristályok évezredek óta tárolják a föld mélyéből és az univerzumból érkező finom energiákat és rezgéseket. Fizikai és energetikai formájuk segítségével képesek elnyelni, raktározni és visszasugározni az energiákat. Az ember fizikai és éteri testében növelik az életerőt, segítik az energiaáramlást. A test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi, érzelmi és szellemi gyógyításra képesek.

A kristálygyógyászok által használt kristályok többsége valamilyen ásvány, amely a Föld kezdeti korszakában, kb. mintegy 5 milliárd évvel ezelőtt keletkezett.

Ahhoz, hogy egy ásvány a kristály nevet “kiérdemelje”, az őt alkotó atomoknak szabályos szerkezetbe kell rendeződniük. Ez az elrendeződés szabja meg a kristály tulajdonságait, keménységét, színét és a mintázatát.
Törékenynek és mozdulatlannak tűnnek, molekuláris szinten azonban valóságos energiabombák.
A kristályokat gyógyításra mintegy 5 000 éve használják, az első lejegyzett írások Kínából származnak.Régebben és ma is sokan tekintik Isten áldásának és ajándékának ezeket a gyönyörű köveket.

A csakrákat a hozzájuk tartozó kövekkel hozhatjuk egyensúlyba, javíthatjuk a működésüket.
A kristályokat intelligens lényeknek tekinthetjük, mert mindegyik kristályban lakozik egy szellem, mint mindenben a természetben.

Feladatuk az ősprogramjuk, hogy harmonizáljanak. A számunkra negatív energiákat átalakítják, amíg Földanyában vannak.
Azok a kristályok, amelyeket kibányásztak, elvesztették a kapcsolatot Földanyával, így már nem csak pozitív rezgéseket tartalmaznak. Ezért szükséges minden kristályt, akár csiszolt, akár nyers, rendszeresen tisztítani. Hiszen, mire az üzletbe, vagy hozzánk kerül, rengeteg energiával, információval találkoznak.

A megtisztított köveket egy precíz módszerrel lehet programozni is. Ez azt jelenti, hogy egy gyógyító kristály az eredeti programja mellett, a belé programozott információkat is ugyanúgy szétsugározza, és a vonzás törvényének megfelelően, be is vonzza a térbe ahol van, vagy annak az embernek, akinek az aurájában van.

A kristályprogramozás életünk bármely területére kiterjeszthető: egészség, gazdagság, siker, védelem, bölcsesség, türelem, harmónia… stb.

KRISTÁLYSZETTEK

Víztisztító kristályszett

2db nagyobb méretű hegyikristályt programozok be, amelyek aztán a vízbe helyezve semlegesítik a káros, diszharmonikus rezgéseket, valamint feltöltik pozitív rezgésekkel, amelyek a tökéletes emberi egészség helyreállításában és fenntartásában segítenek.
Érezhetően megváltozik a víz íze is: lágyabbá, selymesebbé, “szeretettelibbé” válik, aki pedig napi rendszerességgel fogyasztja, éjjel nyugodtabban alszik, reggel kipihentebben ébred, nappal pedig energikusabbá válik.

Tértisztító kristályszett

4db hegyikristályt és 1 db rózsakvarc kristályt programozok be azért, hogy abban a helyiségben, ahová elhelyezed, csak pozitív rezgések, pozitív energia, béke, szeretet,nyugalom és harmónia uralkodjon.
A 4 db hegyikristályt a helyiség négy sarkában kell elhelyezni, a rózsakvarcot valahol máshol, de szintén ugyanabban a helyiségben.
A földben futó vízerek ellen is hatásos!

Csakratisztító kristályszett

A 7db csakrakristályt ( vörös jáspis, karneol, citrin, rózsakvarc, kalcedon, ametiszt, hegyikristály ) ,azért programozom be, hogy az aurádban tartva folyamatosan tartsák tisztán a csakráidat, ezzel elősegítve az egészséged helyreállítását, valamint fenntartását.

Pénz és Siker vonzó kristálycsomag

8 db kristály egyenkénti programozásával segítem elő, hogy életedbe minél hamarabb beköszöntsön a Bőség, a Jólét, a Siker.

Bármilyen más kívánságod is lehet az Élet bármely területéről, a kristályok segítenek 🙂

Kristálygyógyászat
5 (100%) 1 szavazat