METAMORF MASSZÁZS

Metamorf masszázs

Metamorf masszázs

A “metamorfózis” szó görög eredetű szó. Átalakulást,átváltozást jelent. A metamorf masszázs egy lelki, blokkoldó masszázs, a masszázsok speciális esete, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást és változást. Egyszerű, szelíd módszer, amely hozzájárul a lelki fejlődéshez, növeli a tudatosságot, ezzel együtt gyógyulást is hoz. Nem igazi értelemben vett masszázs. Nagyon finom érintésekből áll a koponyán, a lábfejen és a kézen. Ezekkel a finom érintésekkel energetikai hatást hozunk létre, amely tisztító hatással bír az egyén további életére.

Teljesen veszélytelen és teljesen megbízható módszer, amely felszabadítja a lelket a felesleges szennyeződésektől és lehetőséget teremt az örömtelibb, teljesebb és önmegvalósítóbb élet elérésére. Bárkin alkalmazható, legyen az kisgyermek, vagy akár idős ember, egészségügyi állapotától függetlenül. Semmilyen másféle kezelési móddal nem ütközik, (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, energetikai kezelések, akupunktúra,stb.) sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet mindezeknek.
Minden embernek háromféle múltja van:
  • Előző életek
  • Méhen belüli időszak (magzati kor,a fogantatástól a születésig)
  • A jelen élet múltja (a születés pillanatától a mai napig tartó időszak)

A metamorf masszázs segít mindhárom múltbeli síkon oldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

Miben segít a metamorf masszázs?

Rendszeresen végezve átalakul a páciens. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni! A páciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jókedvűbb, optimistább lesz.
Rendszerint megnő a jövőbe vetett hite, előnyére változnak céljai, ezáltal az életkörülményei is kezdenek javulni. Életünk során különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (csalódás, sokk, szeretetmegvonás, szégyen,stb.) Sokszor nem is emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkkal. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat tudatunkra, életünk mindennapjaira.
Mindezek mellett a pszichoszomatikus tünetek,betegségek is elkezdenek rendbe jönni. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, vérnyomásproblémákra, szívritmuszavarra, autoimmun betegségre, láb- és testizzadásra, szájszagra.
Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek. A vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok- és fülfájás megszűnhet hatására.
A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, amely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így megteremtődik számunkra egy boldogabb, örömtelibb, teljesebb Élet.
Metamorf masszázs
3.7 (74.29%) 7 szavazat