Reikivel és metamorf masszázzsal kapcsolatos tapasztalatok

“Imádtam a kezelést. Teljesen ki tudtam kapcsolni, megnyugtató zene, gyertyafény és füstölő kíséretében.

A kérdéseimre választ kaptam és a tapasztalás, amit átéltem, kellemes. Csakis pozitív dolgokat írhatok. Ajánlani tudom Mindenkinek!”
P. Beáta

Minden kezelés alkalmával érzem az energia meleg áramlását, amely által energikusabbá válok, ami napokig, hetekig érződik.

H. Andrea

Sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nálam, ezért jöttem el Marikához. Csak jó dolgokat hallottam a reikiről, és minden lehetséges gyógymódot kipróbálok, ami segíthet az állapotomon.
Már az első kezelés alkalmával éreztem a javulást. Az odaérkezésemkor zsibbadó lábaimat könnyűnek éreztem. Nagyon jó érzés volt ! Azóta is rendszeresen járok reikire
N. Norbert

Személyes tapasztalataimat szeretném megosztani mindazokkal, akik érdeklődnek a reikiről és metamorf masszázsról. Rengeteg negatív hatás ért az elmúlt időszakban: megtört, stresszes, pánikbeteg állapotban kértem segítséget Marikától.
Hogy létezik-e angyali érintés és kaphatunk-e egy másik ember által energiát? Igen!! A  reiki alkalmazásakor testem minden pontján  ahol megérintett, és ahol közel volt a keze,  éreztem a  kezeiből áradó energiát. Jóleső, meleg érzés volt.
Aztán a feszültség is szép lassan oldódni kezdett bennem.
A reikinek köszönhetően sikerült kikerülnöm a szorongásos állapotból!
Még egy csodás észrevételem volt a kezelés alkalmazása után. A stressz okozta ronda kiütések a mellkasomon látványosan halványulni,  kezdtek, majd végül teljesen el is tűntek!
Hálás vagyok, hogy megismertem ezt a fajta gyógymódot . Csak pozitív élményem van a kezelésekkel kapcsolatban!
Hálásan köszönöm, hogy bizalommal fordulhatok Hozzád Marika! Egy igazi angyal vagy és remélem, hogy minél több ember tapasztalatot szerezhet kivételes képességedről!
Nagyon sok sikert kívánok Neked!
K. Ibolya

A masszázs közben teljes nyugalom szállt meg. Egyfajta megkönnyebbülés. Végig el tudtam lazulni, a gondolataim szabadon áramoltak. Egyszer aztán teljesen váratlanul elkezdtek a könnyeim csorogni. Szép lassan. Nem sírtam, nem gondoltam semmilyen fájó dologra, csak akaratlanul könnyeztem. Mintha feloldódott volna valamilyen lelki blokk..
B. Krisztina

“Feltöltődtem energiával! Nehezen tudom elmagyarázni, de éreztem az energia áramlását.
Kezelés előtt fájt a derekam, de a kezelés végén úgy jöttem el, hogy a fájdalom teljesen megszűnt.
Jó volt nagyon, a tapasztalatok miatt újra fogok jönni!”
F. Tamás

A reiki energia áramlását folyamatosan éreztem. Kellemesen meleg érzés volt minden pozíciónál. Energikusabb lettem, az életszemléletem pozitívabbá vált.

F. Antal

 Péterné Kiss Emese vagyok. Gondoltam, kipróbálom a metamorf masszázst Marikánál.
Nagyon kellemes környezetben és hangulatos relaxációs zenére végezte Marika a masszázst.
Nagyon jól éreztem magam, mivel a munkahelyem eléggé stresszes.
A masszázs végén könnyebbséget éreztem, és nagyon jó hangulatban hagytam el a helyiséget.
Csak ajánlani tudom ebben a ” rohanó ” világban… !
Péterné Kiss Emese

“A kezelés folyamán Marika kezein át a beteg gerincemen melegítő érzésem volt…szinte sütött a kézrátét…. Az ezt követő éjszakám nyugodt volt, de másnap, ahol fájni szokott, ott mindenhol fájt. Harmadnapon minden fájdalmam megszűnt és hetekig nagyon jól éreztem magam!”
H. Lajosné

“Már a metamorf masszázs végén pihentebbnek, nyugodtabbnak éreztem magam. El tudtam engedni a hétköznapi rohanás és problémák nyomasztó érzését is. Az élet minden területén sokkal ” megkönnyebbültebb ” lettem és vagyok azóta is .”
K. Ilona, Eger

Tapasztalatok
Értékeld!